NEFSEN

Kurumsal

NEFSEN

Türkiye'nin Tek Organik Nane Üreticisi

Uzunaslan Tarım Ürünleri, birinci sınıf ürünleriyle adından söz ettiren Türkiye’nin tek organik nane üreticisi olarak sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır. Antep fıstığında, babadan gelen 80 yıllık bilgi birikimi ve tecrübemizle her geçen gün üretim kapasitemizi artırarak büyüme gücümüzü en üst seviyeye taşıyoruz. Başlangıçta 50 ton olan Antep fıstığı üretimimiz, %90 oranında bir artış göstererek önemli bir başarı elde etmiştir. Bunun yanı sıra, ay çekirdeğinde de yüksek kaliteli ürünlerimizle kalitede ismimizi duyurma amacındayız.

Baharat sektöründe 6 yıllık deneyime sahip olan firmamız, sürekli artan üretim kapasitesiyle dikkat çekmektedir. İyi tarım uygulamaları kapsamında ürettiğimiz birinci sınıf ürünler arasında, yılda minimum 180 ton kuru nane ve Antep fıstığı yer almaktadır. Ayrıca, pul biber (ipek biber, halis biber, yağlı biber, evlik biber), sumak, kekik ve kimyon gibi ürünlerimizi de kaliteden ödün vermeden üretmeye devam ediyoruz.

Şirketimizin temel vizyonu, kalitede devamlılık sağlamak, iç pazardaki büyüme gücünü artırmak ve dış pazara satış faaliyetlerinde en iyi marka olma yolunda ilerlemektir. Amacımız, dünya çapında en yüksek hizmet kalitesi ile yurt içi ve yurt dışına sattığımız ürünlerde müşteri memnuniyetini en üst seviyeye ulaştırmaktır.